eveline sissing

Je ziet een veelzeggend beeld van mij bij ‘menneske ved havet’ in Esbjerg, een kuststad in mijn moederland, Denemarken. Menneske is Deens voor ‘mens’ en havet betekent ‘de zee’. Beide onlosmakelijk verbonden met mij. Ik sta met beide benen stevig op de grond en voel graag werveling om me heen. Op deze foto is het de wind, maar zinderende warmte kan ook. Als er maar energie stroomt. Energie krijg ik van andere mensen (vooral van mijn gezin en fijne vrienden), van werken en van sporten (basketball, zeilen en snowboarden). Ik ben een cultuursnuiver en dus vind je mij op festivals, in musea, bij de film, in Photoshop en zodra ik weer genoeg gespaard heb, bij een workshop glasblazen.

Na meerdere jaren in loondienst bij onder andere een communicatiebureau, ben ik in 2007 begonnen als zelfstandig communicatieadviseur. Ruim acht jaar was ik als ‘Smaakmaker’ te bestellen voor allround communicatieklussen. Van strategie tot uitvoering. Vaak hoor ik van opdrachtgevers dat ze tevreden zijn met het gevraagde en dus geleverde werk. En dat ze extra blij zijn met het feit dat ik me actief en positief bemoei met de organisatie en de processen.

Sinds 1 januari 2016 ben ik ‘menneske’. Ik adviseer en ondersteun mensen en organisaties bij hun communicatie en processen.

Typisch Eveline:

betrokken · creatief · vlot · persoonlijk · slim · professioneel · resultaatgedreven · puur · initiatiefrijk · positief  · met humor · zelfstandig · teamplayer · fan van ‘agile werken’

expertises

advies

Met adviseren heb ik
veel ervaring. Het begint met goed luisteren om vervol-gens de vertaling naar een passende aanpak te maken. Gebaseerd op actuele communicatietheorie en bewe-zen praktijken. Mee helpen uitvoeren is de kers op de taart.

proces begeleiding

De natuurlijke neiging
die ik heb om te kijken naar
processen, gecombineerd met communicatie en mijn externe blik, maakt dat ik organisaties en mensen goed kan helpen bij het maken van keuzes of het doorvoeren van hun strategieën.

Coaching

Niets mooiers dan
mensen helpen bij het
ontwikkelen van hun (communicatie)vaardigheden. Ik verzorg trainingen en workshops aan teams en individuele werknemers over onder andere bewust-wording van gedrag.

Concept Ontwikkeling

Mijn creativiteit kan ik
goed kwijt in het bedenken
van concepten. In opdracht of samen met andere leuke zzp’ers. Brainstormen gaat vol enthousiasme en betrokkenheid en bij succes vieren we samen een feestje.

anderen over de samenwerking met menneske

Hanne Overbeek

Locus Netwerk had als jonge, snelgroeiende organisatie dringend de behoefte de communicatie op orde en gestructureerd te krijgen. Met het binnenhalen van Eveline is het gelukt om effectief communicatiebeleid te maken, zowel intern als extern. Evelines natuurlijke gevoel voor processen en haar talent om zich gevraagd en ongevraagd te bemoeien, maakte dat organisatie en communicatie een mooi geheel is geworden.  

Hanne Overbeek
directeur / Locus Netwerk

Joyce van Horn

Eveline heeft een centrale rol gespeeld als communicatieadviseur in de social media campagne 'Duizend Moeders', waar het verhogen van deelname aan de jaarlijkse borstkankerscreening van Marokkaanse en Turkse 50+moeders centraal stond. Een onderwerp dat ze zich snel eigen heeft gemaakt.  Bij het vormgeven van de campagne toonde ze zich deskundig en was breed inzetbaar. Ze was zowel procesmatig als inhoudelijk waardevol binnen het team en in contact met betrokken stakeholders een goede gesprekspartner.

Joyce van Horn
communicatiemanager / Pharos

Paul van Bodengraven

Met Eveline heb ik jarenlang samengewerkt binnen De Smaakmakers Communicatie, waar we de meest uiteenlopende klussen hebben gedaan, van strategisch advies tot hands on bladen maken. De eerste trefwoorden als je mij vraagt haar te beschrijven: bevlogen, creatief en hard werkend. Als je met Eveline samenwerkt, krijg je altijd 120%.

Paul van Bodengraven

Mascha van Werven

Eveline verving op het bondsbureau onze zwangere corporate communicatieadviseur. Tijdens de drukke winterperiode leverde ze prima strategisch werk en droeg haar steentje bij aan de uitvoering van KNSB-beleid. Haar kritische oog voor processen en enthousiasme om mensen bij elkaar te brengen, maakte dat we haar vroegen als tijdelijk programmamanager van schaatsen.nl. Ze heeft in een jaar tijd samen met haar team hét platform voor schaatsminnend Nederland weten te revitaliseren en organiseren. Tegelijkertijd leverde ze een positieve bijdrage aan de interne communicatie ten tijde van de pittige reorganisatie op ons bureau.

Mascha van Werven
manager consumer segment / KNSB